RSS
Ez az oldal elsősorban a családom és barátaim számára jött létre, hogy mindig tudják merre járok és mit csinálok :D Jó olvasgatást! Orsi

Napsütéses nap

Tegnap délután a Csaba hullfáradtan hazajött,aztán kicsit filmeztünk laptopon (vagyis inkább én, mert ő már 8kor aludt...) Szóval ma reggel fél 9kor már fenn voltunk és olyan fittnek éreztük magunkat, hogy el is mentünk reggelit venni. Arra gondoltunk, hogy ha már végre egy egész napot együtt leszünk, akkor adjuk meg a módját. Vettünk isteni friss bagettet, még meleg volt, hozzá pedig nagyon jó kis krémsajt féleséget (amit még Ausztriában kedveltünk meg) és friss felvágotatt. Az utóbbi időben szeletelt kenyéren és olcsó felvágotton éltünk, szóval a mai reggeli igazi lakoma volt :)
Miután bezabáltunk megnéztük online a Madagszkár 2öt. Gyönyörű napsütéses nap volt, a hőmérséklet meg tuti 10 fok felett volt, szóval sportcipőt és kapucnis pulcsit húztunk és elindultunk az Alexandra parkba, ami itt van a közelünkban és a többiek azt mondták, hogy érdemes elmenni oda, mert nagyon szép és van egy nagy palota is benne.
Tényleg nincs messze és hatalmas. Meg is fogadtuk, hogy ide fogunk járni futni.... :D Láttunk nagyon sok édes kutyust, turbános rendőrt, lufit elengedőket és sok sok mindent. A palota meg egy nagyobbacska domb tetején fekszik, ahonnan nagyon szép kilátás nyílik a városra. Üldögéltünk  is egy kicsit, hátha a nap elkapja egy kicsit az arcunk, mert elég sápadt vagyok... 2 óra sétálgatás után elindultunk haza, de nem a parkon át, hanem a park szélén. Teljesen más feeling :) volt azon a környéken,mint nálunk. Amíg a mi "negyedünk" pörgös, élettelteli, sokféle nemzetiséggel és a rengeteg bolttal egy piac kavalkádjához lehetne hasonlítani, addig ez a tőlünk 3percnyire fevő hely olyan volt mint a Született feleségekből ismert Lila Akác köz (Wisteria Lane), nyugodt, barátságos és nagyon családias.
Hazaértünk és elkezdtünk csinálni az ebédet, ami házi hamburger volt sültkrumplival. Még tegnap megvettünk hozzá mindent; hamburger húst, paradicsomot, salit, hagymát, sajtot és hatalmas bucit, tényleg nagyon nagyot ;) Mondanom se kell, megint nagy lakmározás volt. 
Estére meg áthívtuk Takit egy kis sörözésre. Lassan itt is lesz, szóval zárom soraim.
Összeségében nagyon jó kis nap volt, külön köszönet a csodálatos időjárásnak!!! Remélem egyre több ilyen nap lesz, pláne,ha anyu itt lesz nálunk :D :D

 

  

 

 
A fekete pontnál lakunk...

Van még több kép a diavetítőnél... 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Kincseim !!
Jó volt látni Titeket, tudni mi van Veletek, s nagyon jó volt olvasni az utolsó mondatot !!
Ott lesz, Anyu ott lesz !!! :-)
Millió puszi !

Megjegyzés küldése