RSS
Ez az oldal elsősorban a családom és barátaim számára jött létre, hogy mindig tudják merre járok és mit csinálok :D Jó olvasgatást! Orsi

Ismerkedés az oldallal...

Ez az első bejegyzésem és hát nem is tudom, hogy hol kezdjem....

Talán ott, hogy miért is jött létre ez az oldal. Mint ismerőseim tudják, ezt az évet Csabávál arra szántuk, hogy egy kicsit világot lássunk, új embereket ismerjünk meg, megtapasztaljunk különböző dolgokat és hát, hogy ÉLJÜNK csupa nagybetűvel. Mert az elmúlt évek majdnem csak a munkáról és a tanulásról szóltak.
Az őszi hónapokat Klagenfurtban töltöttük, majd jött a nagy elhatározás, hogy menjünk Londonba... és hát most itt vagyunk :D 
Na de miért is írom ezt az oldalt? Mert annyi minden történik velünk, hogy azt képtelenség mindenkinek egyesével megírni, szóval arra gondoltam, hogy ezen az oldalon fogom megosztani veletek. Akinek van épp egy kis ideje és kíváncsi, hogy vajon mi lehet azzal a két kis lükével, az egyszerűen feljön erre az oldalra és (remélhetőleg :D ) naprakész infót kap. 
Az oldalról még annyit, hogy megpróbálom folyamatosan szépítgetni, de nem ígérek sokat, mert amit most láttok, az is egy fél napos munkám volt... és még bele kell jönnöm ebbe a szerkezgetésbe.
Remélem tetszik nektek és várom majd a kommenteket!!!
Puszi

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hatalmas puszi Kincsem !!
Nagyon tetszik az oldal és örülök, hogy így akkor is tudok Rólatok, amikor nincs módunk beszélni vagy skypolni.
Sok sikert hozzá, ügyeskedj !!
Milliszor ölellek Titeket: Mamka

Szilvássy Melinda írta...

Nekem tetszik Orsikám :) már csak képek kellenek :) sok sok kép :)

Névtelen írta...

Nekem nagyon tetszik :D, szerintem nagyon jó ötlet, így valóban folymatosan "képben vagyunk" , és tudhatjuk, hogy mi történik Veletek. A képek jók, de kérünk még :DD.
Millió puszi!!
Marcsi

Megjegyzés küldése